Fixa dina fransar hos Salong Marie

Halloj! Trevligt att du har klickat dig in här för att läsa ett nytt inlägg. I det här inlägget kommer ni få läsa om en salong i Göteborg vid namn Salong Marie, det är dit jag alltid går när jag ska göra en fransförlängning eller för att fylla på mina fransar.

I ungefär ett år har jag gjort fransförlängning, vilket är något av det bästa jag vet. Tidigare använde jag lösfransar nästan varje dag då mina naturliga fransar är väldigt korta och knappt syns även om jag har mascara. Efter att ha använd lösfransar i en väldigt lång period började jag tröttna på att göra det varje dag, jag hade inte riktigt tiden till att göra det varje morgon innan jobbet heller. Det var då jag bestämde mig för att göra fransförlängning istället, vilket jag idag tycker är ett av de bästa valen jag har tagit. Först gick jag till en salong som var relativt billig, det syntes verkligen på resultatet. Jag var inte alls nöjd över resultatet så jag gick aldrig tillbaka dit. Istället letade jag vidare efter en bättre salong i Göteborg och hittade då Salong Marie, jag gav dem ett försök. Efter att ha fått mina fransar fixade hos dem blev jag mycket nöjdare, resultatet var mycket bättre än hos den förra salongen. Med tanke på att jag blev så nöjd över resultatet gick jag tillbaka dit och gör det än idag, varje gång jag har varit där och gjort mina fransar blir jag lika nöjd. Jag kan verkligen rekommendera denna salong i Göteborg ifall ni vill ha ett riktigt bra resultat när ni fixar era fransar.