Vi hyr en stuga till påsk

I vår familj gillar vi att åka skidor och vi brukar därför åka till Vemdalen minst 2 gånger om året och då tar vi med ett par vänner och deras barn. Hur kan så många personer klämma in sig i en stuga är det en del som undrar men det är egentligen ingen stuga utan mer ett hus med åtta sängar, relaxavdelning, alla bekvämligheter och en vidunderlig utsikt, så att hyra stuga i Vemdalen på denna anläggning känns mer som att bo på ett femstjärnigt hotell. Hur gör man för att hitta en bra stuga till uthyrning i Vemdalen? Ja, ni kan ju alltid åka till det här stället men det är klart att det kan vara fullbokat och då behöver ni leta annat boende. Ni kan ju alltid hitta bra boende i Vemdalen via internet. Där finns det olika företag som hyr ut villor eller lägenheter och alla har sina egna hemsidor där ni kan ta del av informationen och se bilder på hur det ser ut inuti och utanpå. På internet kan man även läsa recensioner av andra gäster och då får man ofta en uppfattning om vad andra har tyckt om det aktuella boendet innan men bestämmer sig. Om du gillar att åka skidor så kan jag i alla fall inte tänka mig en bättre plats att åka till än just Vemdalen och jag vet vad jag pratar om för jag har varit på många olika platser och åkt skidor både i Sverige och utomlands och det här är i alla fall enligt vad jag tycker det allra bästa stället att åka till. Jag har aldrig åkt skidor i USA eller Kanada så jag kan inte uttala mig om hur det är där men om det är någon av er som har varit där får ni gärna dela det med oss andra!