Det går bättre för vår frisörsalong

Hallå, hallå! Att just du har klickat in här för att läsa ett inlägg gör mig väldigt glad, det gör att det blir roligare för mig att skriva nya inlägg. Idag ska det inte handla om mig personligen utan företaget som jag har tillsammans med några vänner, det kommer även handla om Vizibly AB. Det är företaget som har hjälpt oss med seo i Borås.

Tillsammans med några vänner startade jag en frisörsalong för några månader sedan, då vi alla är utbildade inom den branschen ville vi starta upp något eget från grunden. Själv tycker jag att det har gått ganska bra hittills, vi har haft en del kunder men det hade helt klart kunnat vara mer. Självklart förstod vi att det inte skulle vara värsta trycket i början då konkurrensen är hårt inom vårt yrke. När jag var inne på internet och surfade en dag stötte jag på en annons som var från Vizibly AB, jag kunde då läsa mig till att de jobbade med seo i Borås. Efter att ha läst på lite om det förstod jag att det var något som kunde hjälpa oss att nå ut till fler nya kunder. När jag förde fram förslaget till mina kollegor var de på samma sida, de tyckte det verkade intressant och ville ge det ett försök. Vi kontaktade då dem för att få hjälp, vilket vi även fick. Nu har vi fått deras hjälp i några månader och det har gått mycket bättre för vår salong, hjälpen har verkligen gett resultat. Tack vare deras hjälp med seo i Borås har många fler lyckats hitta till vår hemsida som i sin tur har fått dem att hitta till vår salong.