En riktigt bra redovisningsbyrå i Stockholm

Hej alla fina följare!

I det här inlägget vill jag rekommendera en redovisningsbyrå i Stockholm som är väldigt bra att ha att göra med. Jag har tyvärr behövt byta mellan flera olika de senaste åren och när man anlitar en redovisningsbyrå för att få hjälp med bland annat lönehantering så är det ju viktigt att det fungerar bra.

En gång fick jag byta för att det var väldigt svårt att få tag på dem, de kan ju hända att man har några frågor eller behöver uppdatera några uppgifter och då vill jag ju inte behöva vänta flera dagar med att få återkoppling om jag försökt nå dem. Så då bytte jag. Sedan var det en annan redovisningsbyrå som gick i konkurs, så då var det bara att leta upp en ny igen. Nu finns det ju gott om sådana firmor i Stockholm så utbud finns, men sedan gäller det dels att de har tid och dels att deras priser känns rimliga. Men kanske viktigast att känna att man får förtroende och en bra känsla för dem.

När jag kontaktade Joakim Berglund Ekonomibyrå så kände jag direkt att han visste vad han pratade om och det kändes så tryggt. Han förstod hur jobbigt det var att behöva byta runt men försäkrade mig om att han är noggrann med kommunikation och det har jag ju märkt direkt eftersom vi hade en del kommunikation innan jag hade lämnat över allting till honom. Jag vet att han har att göra men att han fortfarande har tid att ta emot fler kunder, så är du i behov av en bokföringsbyrå som kan hjälpa dig med exempelvis lönehantering eller bokföring så kontakta honom.

Tänk att nu har snart denna dagen också gått. Men det har varit en produktiv dag på jobbet och jag känner mig nöjd, så det ska bli skönt att snart gå hem för dagen. Hoppas ni har en minst lika bra dag, så hörs vi snart igen. Må så gott! Hälsningar från ett soligt Stockholm